Testimoni

Nurul Izzati : 5A - UPSR 2009
Saya adalah salah seorang pengguna E-Book Peta Minda Sains UPSR. Ianya sangat sesuai dan berguna bagi pelajar yang bakal menduduki UPSR kerana ia mudah digunakan(user friendly) untuk mengingati fakta dan ulangkaji sebelum peperiksaan. Bagi saya cara penyampaian (presentation) serta susunan faktanya sangat baik dan pembelajaran saya menjadi lebih mudah. Hasilnya saya telah berjaya mendapat A dalam Matapelajaran Sains UPSR. InsyaAllah kawan-kawan di luar sana tidak akan rugi membeli E-Book Peta Minda ini. Terima kasih saya ucapkan kepada guru yang menerbitkan E-Book ini.
Nurul Izzati Abdul Muthalib, (5A - UPSR 2009)

 

 

Nur Syahirah Laham : A - Sains PMR 2012
Assalamualaikum Tuan, terima kasih kerana berkat usaha saya membaca dan memahami teks e-book dengan mendalam yang tuan jual, saya berjaya memperoleh A dalam subjek Sains PMR 2012. E-book tuan amat membantu..

 

Cikgu Merani Razak (Guru Kimia)
Assalamualaikum..
Peta minda kimia tingkatan 5 sudah siap ke belum?
Seronok dan senang guna peta minda kima tingkatan 4. Pelajar saya senang faham dan saya tidak perlu reso nota banyak-banyak. Saya dah tak sabar nak tunggu tingkatan 5 pulak.

 

En. Mohd Albunai Bin Karis (Bapa)
E-Book  UPSR dahulu telah membantu anak saya mendapat 5A. Moga PMR tahun ini dapat capai 9A. Insya Allah... Terima kasih.